Vi slår klackarna i taket ikväll

Nu är jag nästan klar, slaggar i stan kväll. Ska iväg till Tea om några minuter när jag är klar och har en känsla, att de blir fett ikväll. Ska bli härligt med en kväll med tjejerna, även om de saknas några. Men nu ska jag bara borsta tänderna & dra på mig jackan och ut i natten ska vi. Vi möts där gatustenen säger farväl till natten och hälsar morgonen välkommen

Hoppas alla får en UNDERBAR lördagskväll/natt!


Turn the lights of

Kom precis ur duschen efter att ha pratar med Tea i kanske timmar, mycket att ta igen. Taggar ikväll hoppas de blir toppen! Ändrade planer, så nu ska jag iväg och byta kläder. Skulle laga mat men ingen tid för det nu. Vi hörs om ett tag för nu ska jag gör mig iordning förstår ni. Vi ses ikväll!






If If We Could Party All Night
And Sleep All Day
And Throw All Of My Problems Away
My Life Would Be Eaaasy
i Would Drink And Go Out Out
With My crew Party Party
all the time Yeah Thats What I Do

Cold Party All I Like To Do
Is Turn it Back
Whatcha Gonna Do

Party All Night
And Sleep All Day
And Throw All Of My Problems Away
My Life Would Be Easy
Our Lives Would be Eaa-Easy

I Don't Give A F***
Im About To Get Loose
Im A Tech-Ch-Ch-Ch
Gos Get Drunk Of Goose
Imma Live My-y-y Life
Imma Party All Night All Day Any Time
I Don't Care If It's Right
I Wanna Party Party Party
Party All Day

13;38 Lördag

Gick och la mig efter 5 någongång imorse så vaknade för en liten stund sen, kände att något var konstigt. Gick upp & trodde inte mina ögon när jag såg mig i spegeln. Fyfan! Har världens svullnaste underläpp på vänster sidan, HELT SJUKT. Vet inte vad det är, men gör sjukt ont också. Snart ska jag gå upp in i duschen och tycka synd om migsjälv. Funderar på promenad först, hufsat väder men blåser ju storm typ. Kanske värt ett försök, har inget annat för mig än på ett tag. Ikväll blir det att träffa flickorna och Patricia som äntligen kommit hem från Spanien! :) Ha en trevlig lördag folket ;~D det ska jag ha.









Sa jag det, att du va borta lite för länge?

I will follow you into the dark.

Tycker att Jonas kan ta och komma hem nu faktiskt. Saknar han & har dötrist här. Har världens ångest också för inget på bloggen blir som jag vill så skiter i det snart. Får snart panik på allt. Borde nog lägga mig, men svårt. Undrar vad man ska göra imorgon, det va någon idé om att gå på bio dock gick inte så bra filmer imorgon och orkar inte dra till Karlstad. Nej nu ska jag nog ta något att dricka sen sätta mig framför tv;n här nere eller lägga mig framför den i sängen på mitt rum. Bäst att ta sängen direkt antar jag, annars orkar jag aldrig upp mer. Får fixa till dethär någon annan gång, imorgon eller något. Godnatt!





Jonas, vad skulle jag göra utan dig? Att bara veta att du finns där, betyder så mycket mer än du tror.
Allting har förändrats, men du finns kvar. Allt var svävande men nu ser jag klart.
Kom hem

Alla mina sidor, tror inte du sett dom

Håller på förfullt med att ändra designen på texterna, bakrunden, headern och allt möjligt nu men går oroligt trögt. Börjar bli dugligt trött nu och hade för mig att klockan va 00;05 nyss men tydligen är den efter 1. Mitt hår börjar dessutom torka nu och om jag får säga det själv, är det inte så mycket förändring som man tycker att det borde ha blivit eftersom jag hade i det två gånger och sjukt länge. Dålig färg helt enkelt. Nu ska jag fortsätta, slänger upp något sen.


love is on fire

Ursäktar röran, skulle göra om lite i designen förut tidigare idag. Något som kunde ha tagit bara några minuter men som tog timmen om inte mer eftersom mitt internet inte ville samarbeta och tillslut la av helt. Blir att göra färdigt senare, kanske inatt. För nu sitter jag med hårfärgen i och ska skölja ur om några minuter bara sen hoppa in i duschen. Mesta kvällen/natten kommer nämligen förmodligen spenderas framför datorn eller tv;n eftersom jag och syster är själva hemma och det finns inget att göra. Vi hörs om en stund när jag är klar. Hoppas ni hittar på något roligare till fredagskvällen!


Ett steg före

Kom precis hem från solariet, solade 30 min och tvingade in Chris i 10 minuter också. Måste erkänna att jag faktiskt fick lite färg iallafall. Nu ska jag nog ta och träna lite när jag lyckas slå av datorn, sen se när syster kommer hem så hon kan hjälpa mig att färga håret. Och säg nu inte att jag gör det hela tiden, för har gjort det edast 2 gånger från sommaren 09. Det har växt endel nu under sommaren och blekts riktigt mycket, och i förrigår toppade jag håret med kanske 1-2 cm högst. Så nu känns topparna inte slitna alls, är dock jävligt nervös inför att färga, för om jag blir missnöjd så dör jag ärligt talat.

Sådär va mitt hår precis innan jag klippte, rusktigt slitet. Hårfärgen kommer dock inte vara densamma ikväll! Visar nog när det är klart eller imorgon, får se.






Godmorgon

Vknade för ungefär en timme sen, tyckte jag somnade rätt tidigt vid 12 igårkväll efter att jag kom hem redan vid halv 11 när jag hade träffat Jonas som nu är påväg till Riga. Kommer sakna dig! Inatt iallafall när ja sov rätt bra så blir jag väckt av att någon galning ringer, hade ingen aning om vad klockan var, men såklart så var det ju Oliver som snott Oscars mobil somvanligt. Han va tvungen att påminna mig om att jag vill gå på pip men förtfarande inte har fått mina jobbpengar. När han la på sen så såg jag att klockan va efter 3, tack för den! Somnade sen om efter ett lååångt tag, och drömde om att jag gick runt och kollade på Björkvin tröjor och letade efter någon speciell? Eftersom jag då vaknade upp och va shoppingsugen så va det väl tur att jag beställde en ny t-shirt igår. Visar när den kommer, troligtvis till veckan.

Ikväll blir nog hemmakväll, eftersom alla är så tråkiga. Snart ska jag in med Chris och sola, sen senare färga håret. Om det blir helt fel i håret, då dör jag. Nej nu ska jag iallafall gå och klä på mig så vi kan åka, vi hörs förmodligen senare, ha en fin dag ♥



Angående domhär raderna som alltid är här, så vet jag inte

Uppdaterar

Rensar och går igenom min spotify nu, så jävla jobbigt. Tar bort och lägger till lite låtar på sommarlistan för just nu är den rätt värdelös, och ska göra en ny lista för riktigt sköna låtar. Dock har jag sämst fantasi för att namnge den men, de kommer. Ska försöka göra om rubrikerna mm. på bloggen också, om jag orkar. Borde vara ute och njuta av vädret istället, försökte sola förut men blev uttråkad av att solen gick i moln hela tiden. Det va riktigt härligt väder igår, och igårkväll spenderades hemma hos Acklund med han, Oscar och Jonas. Kollade på skräckfilm som inte va så läskig faktiskt. Verkade mest som att det killarna va mest rädda för så var det hela stället där Christoffer bor. Måste erkänna att det var stort, men mer fint är läskigt.

Får se vad som händer resten av dagen idag, blir nog att gå ut i solen en stund till sen duscha och se om någon vill göra någonting. Nej dethär duger inte, nu ska jag göra något. ha en fin dag, hörs senare!



We like to live like class
And pour them shots up in the glass


I ett stökigt rum med båda fötterna på bordet

vaknade imorse och va sjukt sol-sugen. Dock regnar de ju för vad är det nu, 5;e dagen i rad? Om jag ska vara ärlig skulle det va skönt att sola solarium nu, även om de känns fel att göra det på sommaren. Men vafan, det är ju typ oktoberväder nu ju. 14 grader och regn? Så ska inte en Juli-dag vara enligt mig. Måste erkänna att jag tog på mig en utav mina vinterjackor när vi åkte till mormor igår. När ivi kom hem, började jag städa som behövdes. Dock långt ifrån klar, ska göra om i garderoberna när jag får tid. Det är inte okej som det är nu, inget får plats även om jag har gud vet hur mycket plats. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen antingen fortsätta städa eller se om någon vill sola. Ska nog träffa Jonas senare i eftermiddag så får skynda mig om jag ska hinna något av det innan. Hörs senare



Du kan säga vad du vill till mig

Jag lovar du betyder någonting

Har rätt tråkigt för vi åker ju aldrig, kollar runt lite på kläder istället och efter en ny mobil. Kanske en kamera och laptop också, får se vad det blir. Lutar mot en LG eller samsung mobil, har hittat några snygga och vill helst ha minst 5 megapixel på kameran som det är på dessa. En lätt, inte för liten skärm och tunn. lite svårt att avgöra på internet men bättre pris. Har någon vecka på mmig att bestämma mig också tills lönen kommer! Nu ska jag äta lite glass innan vi åker. Hörs vid ikväll troligen när jag kommer hem. Hoppas alla får en riktigt trevlig regning dag.










När ska vi göra mod av sorgen och börja agera?


All that I wanted was you

Vknade av att de regnade mot mitt fönster imorse. Gick upp och skulle äta frukost, som dock blev lite svårt eftersom hela köket och överallt var fullt med ölburkar och skit. Toppen! Hade världens segaste dag igår, satt och kollade på film i min säng med moster delvis. Annars ingeting, bara låg i sängen. Somnade inte förens vid 4-taget imorse när de började bli lite lugnare här i huset. Hade tänkt att njuta av min fösta helt lediga dag igår, men blev inte mycket med.

Ska snart hoppa in i duschen, och sen till mormor någon gång under dagen. Fattar inte va det ska va så svårt med att sätta en tid så man ska kunna göra någoting annat under dagen, men nejnej. Det är ju också så jävla självklart att när jag inte jobbar med nu, så ska de bara regna framöver. Nej nu ska jag kolla lite kläder sen duscha, hörs senare.



Go on, take all the time you need
There's only so much I can do
All that I wanted was you
This is the part that nobody mentions
I hope that you know all my intentions were true
All that I wanted was you

och jag bröt för att göra dig stolt

Vaknade nyss, va galet trött igår. Inte mycket till fredag. Var iallafall sista dagen på jobbet men riktigt kallt, vi var och lade kedjor och spände upp betongbryggan på kalvön, som dom inte hade gjort klart domdär jävla stockholmarna. När jag gick upp igår vid halv 6 föresten, va det bara 10 grader ute! och höll sig på ca 14 under hela dagen. känns som sommaren är slut. Känner mig föresten rätt stolt eftersom jag körde båten nästan hela tiden igår, ut till kalvön, till trineholmarna och till sandvikarna. Och om jag får säga det själv, tyckte jag att ja va rätt duktig faktiskt. Lite bättre än när ja körde Johannes båt haha. När vi kom in till land igen, åkte vi och pantade burkar och köpte tårta och åkte upp och fikade med alla för de va våran sista dag. Bästa jobbet!
När ja kom hem va jag typ död, städade och tänkte lägga mig i sängen och sova men Alex och Malin tvingade mig att komma till Alex. Dock hade dom kollat halva filmen när ja kom och sen skulle dom dra, värt. Då gick jag ner till Jesper, de va inte kul att gå från djurgårn till dit själv. Som tur var kom Jonas och räddade mig, lite väl sent kanske men bättre än inget alls. Vi var hos Jesper till kanske 12 och kollade fredag den 13;e. Sen hemtade Chris mig och drog hem. Försökte kolla på tv och sms;a, dock gick inget blev bara fel och somnade.

Får se vad det blir av idag. Ska nog ringa Jonas nu, men vill inte väcka han. Sen får ja väl gå in i duschen och klä på mig, efter att jag ätit frukost som jag fortfarande inte har. Hörs senare!







Långa nätter, därute finns en värld av långa nätter



Jag börjar se det så klart för hjärtat pumpar utav nitroglycerin

Riktigt seg dag. Har bara längtat efter att få komma hem, duscha och lägga mig i sängen. Började jobbet idag med att åka ut till kalvön där dom tydligen inte gjorde färdigt bryggorna och det igår. Så när vi kom dit började det blåsa somfan och regna sjukt mycket. Roligt som de va hade jag tygskor på mig och vi va tvungna ut i regnet, va genomblöt på bara någon minut men som tur va fick jag låna världens största regnjacka så va bara blöt från röven och ner. Kunde vrida ut mina strumpor och skor när vi kom tillbaka för lunch vid kapurja igen. Jag tror vi satt i typ flera timmar känndes de som innan när vi åt frukost på ön och jag hade så galet ont i magen så funderade på att dränka mig för ja inte orka mer. Hade det inte varit för att ja vetat att de är sista dagen imorgon hade jag nog allvarligt inte orkat mer, så jävla kallt och var trött & irriterad. Men imorgon kommer nog gå fort sen är de slut. 3 veckor har gått fort! Hoppas att dagarna tills pengarna kommer går ännu fortare.

Gårdagen spenderades mest med Jonas, Oscar och Jesper, efter jobbet såklart. Vi badade lite hemma hos Jesper sen tittade mest på när alla åt olika saker. Vid 9 tiden cyklade jag och Jonas upp till Malin och så var Jakob och Victor där, men åkte när de började spöregna ute, härligt va de så att de svalnade av lite så de blev lättare att sova. Jonas stannade kvar och sov hos oss, mysigt. Dock blev de lite stressigt att packa ihop allting för både mig och Malin på morgonen. Men nu ska jag äntligen lägga mig i sängen och sova lite tidigt. Känns så jävla bra att ja har gjort färdigt allt för sista gången inför imorgon, lagt fram kläder, gjort mat, duschat osv. Hann tillochmed börja med att övningsköra idag! Tyckte de gick rätt bra för att vara första gången jag ens satt i förarsätet. Nej undrar om CHris kommer hem snart så jag kan få mitt hår lite klippt snart, galet slitet i topparna. Men eftersom jag ska sova nu så får de nog bli imorgon. Nu ska jag sova, och imorgon efter jobbet njuta av min ledighet! Vi hörs, hade fint.


Grattis Oscar Gunnarsson! 16 idag



Sträcker upp mina händer
Tror att det här kan vara början på nått stort
Jag står precis på gränsen
Horisonten är nån annans konstruktion

Men det är nånting ikväll
Som får mig att tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I eld

Tänk om det finns nånting bra
Easy living med en hela St. Christine
Jag börjar se det så klart
För hjärtat pumpar utav nitroglycerin

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I
Genom eld
Artificiellt
Håll den tänd
Låt oss gå I eld

I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Är hemma nu egen efter att ha varit hos Malin sen i söndags. Vi har haft det riktigt mysigt kan jag lova. När jag kom i söndags så kom Alexander dit direkt, sen kom Jonas också så gick vi ner & köpte lite godis sen myste vi ner oss i soffan hos Malin och såg på film. Gustav kom och gjorde oss sällskap sen också. Gustav och Alex åkte hem vid 11-tiden och Jonas stannade kvar och sov över. Jobb-dagen på måndagen va okej, lite seg dock och var väldigt trött. Sen på kvällen kom Jonas, sen också Jakob och Victor och överraskade oss. Låg i soffan och halvsov till Harry Potter tills vi körde iväg dom. Gick och la oss lite tidigare, somnade nästan direkt och sov bättre än någonsin mest tack vare att Jonas stannade kvar hos mig tills han var tvungen hem vid 3. Dock va de ju någon gullig kille eller killar som ringde och smsade för att väcka oss hela tiden. Men ikväll sover jag hemma, och imorgon natt får vi se.

Idag va förestan sjukt seg dag på jobbet, vi åkte ut påväg mot Kalvön för att vi skulle vara med några som skulle besikta bryggorna där och på Tullholmen. Kom halvvägs på att vi inte visste vilken ö dom skulle ta först, had einget nummer heller. Vi satte oss och väntade i iskalla sandvikarna eftersom de blåste förjävligt imorse och va mulet inte långt ifrån regn. tänkte att vi skulle de som när de åkte ut, satt där i timmar och vi somnade. Åkte in till kapurja för frukost, sen till sandvikarna igen, där vi somnade allihopa i någon timme. Ingen kom på hela dagen och åkte upp till björkvallen och gjorde ingenting. Segt.

Nu har jag gjort färdigt allt inför imorgon, så nu ska jag gå och lägga mig tidigt för en gångs skull så jag får sova ordentligt. Tror jag har sovit sammanlagt 7/8 timmar sen i söndags. Måste fylla på min mobil också för mina gratis sms tog precis slut. Men nu ska jag hälsa på min underbara säng ja har saknat lite. Vi hörs, ha de fint!


Två bilder från i fredags






Så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting alls

Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand

Värdelös lördag, kunde lika gärna ha stannat i sängen hela dan. Vill bara att dagen ska ta slut eller en vändning. Orkar inte med den längre. Kunde egentligen ha gjort vadsomhellst istället för att sitta här och vänta på något som aldrig kommer att hända.


Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand
Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv

Är du en av dem som var där när det hände
Eller saknar du nån du en gång trodde du kände
Är du en av dem som gråter när ingen ser på
Är du en av dem som beror ändå

Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt
Jag tänker hur gick det till, hur bar dem sig åt



Undrar vad som händer, vi som skrattade nyss
.
Allt vi behöver, det finns där.
Måste bara ta det man vill ha och lämna resten åter

Hitta det som krävs, för att få det att fungera
Sätta våra prioriteringar och se klart vad som är viktigt,
för att inte förlora det vi håller av.
Allt som är värt något i världen får man kämpa för
att behålla.
Allt kräver uppoffringar

And why can't I keep up when you're the only thing I loose

Gårdagen va rätt okej, nästan inge jobb. fick ligga ute i sandvikarna och sola och bada sen sluta vid 12. Eftermiddan/kvällen spenderades sen i skärgården. Idag vet jag inte va jag ska göra, har dödstråkigt just nu och det är rätt äckligt väder ute. Får se vad som händer. Imorgon åker jag förmodligen till Malin igen och kanske stannar hela veckan. Sista veckan nu!

Som du kanske har förstått
Jag är hos dig igen
Jag försvann ett tag på vägen
Men jag saknade dina sinnen

Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder
Du är sval sen blir du het
Du har känslorna kvar
Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer

Du har dina moln
Och jag kan inte skingra dom
Kan inte låta dom va´
Jag har mina ord
Som du sa

Som du kanske redan hört
Jag blir aldrig klar
Du sluter dina ådror om du sätter dig och väntar
Som du redan har berört
Här är glimmande dar
Välsignade december står för dörr´n och livet längtar

Som du kanske redan sett
Första snö´n kom inatt
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten
Har du hittat rätt?
Kan du höra ditt skratt?
Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?

Vi vinner ingen tid
Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört
Jag är hos dig igen






Det sägs att kärlek lovar stort men håller tunt

Jag som trodde att vädret skulle fortsätta va fint så man kunde ha badat nu eller iallafall gått ut, men just nu snålas det inte på regnet. Får hoppas att det blir finare till helgen så man kan hitta på något. Ska nog gå ut och svätta av mopeden lite om de slutar regna ett tag, sen lägga mig. Har riktigt ont i ansiktet fortfarande, somnade på balkongen igår i solen när jag kom hem så va lagomt röd. Brände mig på axlarna i veckan också, men gör nästan ige ont längre. Hela veckan har varit mer än okej. Måndags va jag hos malin, åkte båt badade osv. Tisdags cyklade jag ner på stan i ösregnet och mötte Tea och sen Jessica så solade vi. Sen mötte jag och Tea Jonas och Oscar, och cyklade ut till skymningen för att bada, och det gjorde vi också. Va ute en stund och träffade lite folk, sen när det började regna cyklade jag & Jonas hem till han så sov jag där. Eller kan nog inte kalla det att jag sov där, för vi va typ vakna till 4 då jag drog upp till Malin igen. De va svinkallt ute och helt dött kan jag lova, hade bara shorts. Kom dit halv 5, duschade & klädde på mig klar för jobbet. Det blev en lång dag men de vare värt. Sen igår va jag hemma precis som nu. Nu ska jag göra annat, hadet fint!









ja man får välja själv och ta saker som dom är


Hur ska jag gå hem när allt är såhär?
Jag vet du kommer att se på mig sådär

Du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren
Allting blir precis som man förväntar sig

Om hur det är

Du sa du behövde tid, du hade tid


Tänkte nu och aldrig sen

Kom precis hem från jobbet, fick beting idag när vi hade gjort färdigt efter att ha sopat betongplattan i ishallen, putsat alla plaxiglas runt sarjen och svabbat halva läktaren. Tidigare i veckan har vi nästan inte gjort någonting, bara vart ute på öarna och simmat runt och lagt ut vajrar i sanvikarna. Och ätit glass såklart. Efter imorgon är det bara en vecka kvar, nu går det fort. härligt! Nu är jag föresten hemma ett tag, bor hos malin igen nästa vecka. Det kommer bli toppen.



vi blir aldrig som dom


det va inget jag tänkte på

Haha, hittade massa fina bilder på malins dator som jag tänkte bjuda på innan jag sover.




blöt tjej ~ skolavslutning






älskar runes ansiktsuttryck






jag skulle aldrig få säga; det va enklare förr

Sitter här ensam nu, Malin och Johannes har gått och lagt sig men själv vet jag att jag inte kommer att kunna sova på några timmar. Behöver ju inte gå uppförens vid 6 imorn jämfört med kvart över 5 som annars så de känns lite lugnare. Tror jag ska gå ut och sätta mig på balkongen ett tag i värmen när det äntligen börjar svalna av, det är så tyst och lugnt här på djurgården nu på kvällen, älskar det. Fattar inte att jag säger det, men just nu skulle det sitta fint med en cigarett. även om jag har skitit i såntdär nu ett tag. Nej nu ska jag nog gå ut, blir rätt varmt här med datorn i knät. Smsa eller ring; 0722275081. godnatt ♥



Det finns dom, som man aldrig riktigt kan lita på att dom inte bara försvinner en dag.

Solbränd

Har varit ute på vattnet hela dagen med jobbet idag, blev sen bjödna på glass i gästhamnen innan vi hade slutat och fick sen sluta lite tidigare igen. Har fått en fin solbränna på ryggen mest, efter bh och linne banden. svider litegrann på axlarna. Ser hemsk ut nu för har inte hunnit duscha eftersom att vi åkte ut med johannes båt direkt efter jobbet typ och Jakob följde med också och åkte lite ring och badade. Direkt efter det åkte jag och malin iväg och handlade lite och nu kom vi precis hem, Johannes står i köket och lagar mat! Nu ska jag nog se om jag hinner duscha innan vi ska åta eller efter. Vi hörs, hadet fint!


Himlen skiftar i violett ikväll, för någon som gick förlorad





Sen avbröt du mig med ditt underbara leende.



Bara stanna en sekund och se dig om

Har precis gjort iordning mat tills imorgon för jobbet och ska snart ut och hämta storasyster om ungefär en halvtimme. Efter det kan jag lova att jag måste sova för att orka upp imorgon, är redan sjukt trött. Fast inte lika trött som jag var när jag råkade somna lite hos Jonas igårkväll, fast inte långt ifrån nu. I fredags var jag, Malin och Johannes nere på stan glömde jag nämna, vi fikade och kollade runt lite. Hittade en tunkia eller vad man ska säga på Lindex som jag köpte. Nej nu måste jag fixa iordning resten till imorgon sen åka iväg. Jag kommer hem sen till helgen iallafall är jag rätt säker på, sen nästa vecka får vi se. Är rätt att jag kommer att älska att inte komma hem. Vi hörs, ha det fint tills dess! ♥

så såg det ut igår ja.



Ett smartare drag en lösning
ja jag vet att jag sluter igen
Men det känns som om det är mig dom vill åt
Ja jag vet men det känns så än

det finns inget att förstå
När himlen är blodröd och brinner
är det natten som tränger sig på
och jag drömmer så konstigt igen
håll mig hårt
jag förstår bara det som är vårt

Jag letar efter rispor i ytan
en spricka ett hål en skarv
Det måste komma nåt bra ur allt

Jag skall lyssna och förstå
För trots all tomhet
trots det timglas som sliter i oss
Så ska vi hitta en väg ändå
Vi skall hitta en plats ändå
jag förstår vad det är som är svårt

Jag ser dina drömmar lossna från mitt liv

Hela helgen har bara flygit fram, och det är redan söndagkväll och jag taggar inför en hel ny jobbvecka. Fredagskvällen spenderades med Jonas, Oscar och Rune. Vi satt mest inne och kollade film. Sen igår Var jag hos Jonas hela dagen, de va sjukt varmt och jag va rätt trött. Kom väl hem någon gång vid 1 inatt och då va det fortfarande varmt, lagade mat & pratade med hanna ett tag osv. Nu idag åkte jag bort till tea ett tag och badade lite sen hem och åt och packade som tog ett tag. Dock fick inte allt plats i väskan så får ta med mig lite imorgon bitti, för nu flyttar jag till djurgårn ett tag! Va nyss där och lämnade lite saker. Kommer bli dåligare uppdatering men det skiter jag i, ska bli så jävla skönt att komma härifrån och slippa allt som sitter fast här i väggarna




Och nej, det va inte allt. Det är ju mig vi pratar om haha



Så såg det ut idag apropå ingenting, söndagsmys

För dig

Fattar inte att jag redan är vaken men, ska åka inåt snart och får se om det blir någon båt-åkning idag  för vädret ser inte ut att va det bästa. men vad jag hade hört så skulle det egentligen bli fint idag, kanske kommer senare. Har redan duschat och gjort mig iordning klart så nu ska jag stänga av datorn också. Hörs!




Vad du anförtror åt mig ska jag anförtro åt dig

Kom ut kom ut ikväll

Nästa vecka eller på söndag flyttar jag nog hit på djurgården där jag och malin just nu sitter och gör, ingenting. Måste ju blogga lite för oscars skull så han inte inte har någonting att läsa på kvällarna ;) hinner ju egentligen inte med nu när vi jobbar, men de kommer. nu blir nog att gå ut eller dra ut någon annan stans. senare ska jag träffa jonas förhoppningsvis, skulle inte vara en dag förtidigt. Får se vad som händer, hade gärna gått på eclipse ikväll eftersom jag vann sånthär biokort men dock så visste jag inte att den gick här idag förens malin sa det för typ 10 min sen. Imorn blir de kanske att åka ut med båt för de är ju någon sånhär tävlig ute i skärgårn, hoppas på fint väder! nej nu ska vi nog ta och göra någoting. ha en fin helg!



Tog en bild från malin från turkiet, ser rätt härligt ut ska jag erkänna.

week one done!

Nu är första jobb veckan avklarad! om jag ska vara ärlig så har de gått rätt fort fakiskt, och nu på dagarna har det varit lite slit för dugligt med pengar. Idag har vi bara åkt ut till saxholmen osv för att skura av bryggorna, de va skitkallt imorse och mulet och riktigt stora vågor på vattnet kan jag lova. Båtresan tog rätt lång tid idag så va faktiskt inte så mycket arbete. vi va tillbaka till stan redan vid 1 och då hade vi inte hunnit med luch så åt och sen fick vi gå hem, inga fel. har fått sluta tidigare alla dagar utom måndag nu. Nästa vecka blir de nya tag och då ska vi bada och lägga ut vajrar och grejer i sandvikarna. plus att vi ska pustsa alla plexiglas inne i ishallen på måndag tror jag. Vi blev dessutom bjödna på glass igår på pärlan av han vi jobbar med. härligt!


Du kan låna mig igen

Ska göra lite mat nu efter att jag vaknade från att ha sovit någon timme. Kom hem runt 4 för fick sluta lite tidigare idag. Igår första dagen var riktigt jobbig, fick bara rensa ogräs hela dagen, runt hela ishallen och alla hus osv utanför. Idag har vi gjort lite allt möjligt, mestadels åkt runt till jutviken, värnanäs och kungens rastplats, och ut mot bjurtjärn för att vattna gräsodling, och rullat ut och bärt vattenslangar osv. Kommer vara rätt biff efter domhär veckorna känner jag. Helt okej jobb faktiskt, alla är jättetrevliga.
Igår när jag kom hem, va jag helt jävla slut. Sov riktigt gott, dock va man ju tvungen att gå upp 5 igen sen imorse. Nej nu ska jag laga lite mat att äta och för att ta med imorgon, duscha sen sova. blir inte mycket till liv och fritid här. Hoppas på att jag flyttar till Malin nästa vecka, då blir de inte lika jobbigt. Nästa vecka ska vi ut på sjön och öarna hela veckan, och snart ska vi putsa alla plexiglas i hela ishallen på både in och utsidan, längtar! Nej vi hörs, ha det fint i vädret alla!

Två små delar av något stort
För att natten hade bett oss
Du har säkert hört historien

Är det jag som drömmer
Du är bättre än du vet

jag förstår dig bättre
Vill du nåt så vet du vart jag finns
Du kan säga vad du vill till mig
nu hör jag dig igen




inatt drömde jag om dig

Nu väntar 3 veckors jobb och imorgon ska jag upp halv 6, ingen aning hur ja ska klara det, eftersom ja gick upp vid 1 idag. Jobbar 7-4 varje dag nu med Malin uppe på djurgårn, så kommer inte bli så mycket tid över till annat. Kommer vara rätt sliten. Kanske bor på djurgårn med Malin ibland också så. Ska göra iordning mat till att ta med imorgon nu snart sen duscha och försöka sova. Vi hörs!



berätta hur du gör
det är en känsla som du lämnar
när du vänder bort din blick

berätta vad det är så jag förstår
hur jag ska nå dig

berätta hur du gör
och jag ska utstå allt
den ensamhet som följer när du går
om du berättar hur du gör


det finns dom som stannar tiden
det är inte bara attityd


Jonas Dahlman


helgen

Har egentligen ingen lust att skriva något alls, men helgen har varit toppen. massa bad och skärgården med dom bästa. Igår va vi ute med johannes båt och åkte ring, de va faktiskt skitkul dock var jag livrädd när jag åkte själv och har ont i hela kroppen och har myggbett överallt. Men tack ändå!




och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvudet

och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna


Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken

Jag satt där med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

Just gonna stand there and watch me burn











You ever love somebody so much
You can barely breathe

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like

Skärgårn

Senaste dagarna har spenderats i skärgården. Igår var jag, Malin och Johannes ute med hans båt, badade lite i värmen osv. Senare koll på fotbollsmach på sannaheden, tillochmed så att jag tyckte att machen blev rolig! Grattis ifk till vinsten. På kvällen blev det mysig grillning med dom bästa i skärgårn och bad, tills myggen åt upp oss. Ikväll blir det troligtvis skärgården med, kanske åka båt. så jävla härligt väder. Nu har hanna kommit hem dessutom! så jag ska träffa henne idag ;~D vi hörssss

gulligt killar






För ögonen svider och hjärtat bränns
Jag svär att jag aldrig blir 25
jag borde förstått det men jag förstår det nu


Oscar Linnros

Älskar han, bästa albumet jag lyssnat på på väldigt länge. Hade inte hört han förens reklamen på spotify kom upp om att hans nya album Vilja bli hade kommit, och jag gav han en chans. Blev otroligt överraskad och helt kär i låtarna Från och med du och 25, Genom eld är också riktigt bra. Älskar helt enkelt hela albumet! Skulle inte vara helt fel att gå och se han på Putte i Parken i sommar.



Från och med Du

När du står på toppen och tittar ner, kom ihåg mig då

Hatar att bli väckt mitt i natten, somnade runt 1 inatt eftersom jag inte visste om jag skulle jobba idag eller inte. Så ringer någon elak jävel och ringer med dolt nummer vid efter 3! har ju mina gissningar vem de kan ha varit, men var så trött att jag bara slog av, typ 4 gånger. Det värsta va att alla mina myggbett började klia då igen när ja va vaken och kunde inte somna om -.~ Blev väckt iallafall vid 9 imorse även om jag inte skulle jobba, fick åka till banken och fixa lönekontot. Nu ska jag äta snart och sen dra in till stan och umgås, kanske skärgårn. hörs!






När du står ensam kvar på tå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då
När du har vunnit
Kom ihåg mig då


När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Här finns du kvar



RSS 2.0