I might get your heart racing

Har precis slängt i mig en riktigt middag, massa proteiner! Dock va det inte så smart att jag åt innan jag skulle ut och spring för nu måste jag vänta ett tag, men var helt tom i magen när jag kom hem så hade inte orkat springa annars ändå. Idag kör jag på 2,6 km ca som jag ska göra minst en gång i veckan och sen 5km en gång. Låter rätt bra va? Och denhär gången är det annorlunda för nu har jag ett måste varför ja måste fortsätta också.

Vädret har varit hyfsat bra idag också, lite kallt i luften dock. Men september kommer nu så. Slutade vid 2 idag och var och solade med Johannes och Malin på Opensun som vanligt, var dock inte så nöjd som jag brukar. Eftersom först; tvålen va slut. Kan jag leva med. Andra; pappret inne vid solareiet va slut, för att torka av osv. Och tjedje och värsta!; Blev INLÅST! inne i 2;ans solarie. Vad fan?! Jag och Johannes fick tillslut upåp låset på något sätt han gjorde något utifrån tror ja, men ändå. Vad är det för stil? Så jag skrev och gnällde över dom tre sakerna. Fyfan om ja hade varit själv och inte kom ut? ;s Inte okej. Nej! Nu ska jag röra om i blodådrorna och känna pulsen. Taggar upp, ska ta en dusch efter det och lägga in lite kläder osv. Så ska inte fasta framför datorn sen igen så. Hörs imorgon istället! puss





I know you get me
So I'll let my walls come down

Before you met me
I was a wreck
But things were kinda heavy
You brought me to life

We can dance until we die

So take a chance
And don't ever look back
Don't ever look back

I skuggan av din stolthet ska jag resa mig och gå

Sprang ca 5 km förut, för dom som inte trodde mig. Och jag gjorde det verkligen, känns riktigt härligt nu. Kom ur duschen för ett tag sen, och så hjälpte Chris mig med att knäcka rätt ryggen och allt känns så mycket bättre nu. Nu ska jag dra ihop fruktsallad och lägga mig i sängen och se på Eclipse! Låter rätt okej va? Blir att sova tidigt dessutom så man orkar till skolan, men slutar iallafall vid tjugo i två eller liknande så kan inte gnälla. Vi hörs imorgon, hejs1


Obäddad säng? you name it. Saker bara hamnar där när de är det lättaste stället att lägga av allt fort.




It will be alright


love hurts when you do it right

Har legat i sängen precis hela dagen, känns rätt värdelöst. Vknade imorse efter att ha somnat rätt tidigt, med världens värk i magen. Stoppade direkt i mig några tabletter till frukost och la mig i sängen där jag låg kvar tills för en stund sen innan jag åt. Inte okej att må såhär, så nu till veckan är det jag som tar tag i dethär och går iväg och fixar det. Det är verkligen på tiden. Något annat som är på tiden är att jag snart ska byta kläder och gå ut och springa för att sen duscha och lägga mig i sängen och kunna sova gott. Förvånade? - Jag, springa? Jag med! Ska ju börja gymma snart eller hur var det nu, i slutet av september. Inget mer godis och skit som man mår dåligt av, det är slut med detdär. Speciellt nu. Nu ska jag in och rota i garderoberna och klä på mig, ta fram hörlurarna och hoppas på att jag hinner före regnet, puss!





Det sägs att det handlar om att bjuda på sig själv

I start out with good intentions but mess it up like all the time
I try to keep up appearance but always end up way out of line
I need some kind of miracle, 'cause I lost all my faith in science
Young boy by the traffic light
What your daddy never told ya
Is love hurts when you do it right

She said 
There just must be more to life than this
He said
Careful, 'cause you might just get your wish


LA Gigolo

Ligger i Teas säng och vi kollar på LA Gigolo och myser. Helt okej!




Allting runt omkring gick i ultrarapid

Har slängt på mig lite myskläder nu och skulle ha åkt för långe sen nu. Men nu öser regnet ner bara för det fast slutar nog om några sekunder. Ikväll blir det nämligen riktig mys-kväll, är så sjukt sliten och orskar inte göra någotning. Är dessutom svinkallt utomhus så orkar inte vara ute, höll på att frysa ihjäl igår när jag väntade på bussen efter att jag hade varit hos Jonas. Så var den sommaren slut. Ska leta upp en film och ta på mig tjockare kläder nu & dra, hejs!



Börja dra fram halsstukar och vinterjackor snart? Nej tack

Den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

Har precis städat färdigt, äntligen. Nu ska jag lägga mig i sängen och dra på alarmet inför imorgon bitti. Ska inte ens ha på tv;n som jag har som dålig vana att jag inte kan somna förens jag har haft tvn på en stund i sängen. Morgondagen börjar med bildlektion som jag inte har någon aning om vart den är och dom flesta har dans istället så, kommer gå så sjukt bra. Börjar 20 över 8 nu dom flesta dagarna utom tisdagnar om ja inte mins fel då vi har sovmorgon tills halv 10. Tycker vi har helt okej schema! Nej nu blir det sängen, hörs!




Torka tårarna min vän
Jag tror jag vet ungefär hur det känns
som att försöka dansa med en myndighet

Om det fanns tid för nåt att växa
Om det fanns plats för lite värdighet

Det står alltid nåt i vägen
och du tar dig alltid loss och du rusar
men ändå fångar marken dina fötter

Jag kan inte hjälpa dig upp
kan inte lysa upp den väg du springer

I december står man stilla i en tunnel
och trängs, och trängs och alla bara pratar
Om det bara fanns nånting att säga
Om det fanns skäl att vilja delta

Ge precis vad du behöver
och ta vad du kan få

Jag ville göra allt, spendera min tid just då de var så viktigt

Sitter riktigt sliten och mår illa efter att jag slängde i mig maten, bokstavligen. Är fruktansvärt trött dessutom, somnade sent igår också eftersom alla skulle smsa och väcka mig mig så fort jag somnat om. Skulle verkligen behöva sova tidigt ikväll, men måste hinna med att skjutsa Chris snart nu sen städa och är sjukt sugen på att damma av cykeln och köra lite spinning så jag kan somna bra. Känner dock att jag knappt kommer hinna med något av det. Måste iväg nu iallafall, bäst att jag stänger av datorn direkt annars kommer jag aldrig slita mig när jag kommer hem igen. Måste.verkligen.sova. Började dessutom med vanliga lektioner i skolan idag, men missade engelskan på grund av nollningen. Lider verkligen med Anton, Oscar och Jonas, som blev fasttejpade i en lyktstolpe bakom Statt och de hällde vatten från ån, sen öste på med mjöl och sen ättika över dom. Sen tog dom kort på dom och bara drog. Så vi fick försöka slita loss dom. Det stank och skvätte verkligen, usch. Nej det va för mycket. Nu blir det att ta en ny dag i skolan imorgon, så vara utvilad vore inga fel! Äntligen fredag



Hade nog torskat på de mesta om jag inte hållt mig i skinnet

Med djup i sin blick















Det brann i min själ och jag kände i mitt hjärta.

And I swear I see your face at every turn

Känns rätt okej med allt nu. Tredje dagen i skolan, klarade mig från nollningen rätt bra idag och fick ett härligt schema. Dock hade allt varit mycket bättre om jag inte hade glömt mitt schema det första jag gjorde hos Jonas nyss, och att jag fortfarande har sjukt ont i fötterna. Och sen vädret såklart. Just nu känner jag stressen, skulle så gärna ta en lång promenad det skulle fixa allt men kan inte bara för jag har så ont. Får typ panik för att jag inte kan gå ut nu när jag känner för det. Ny dag imorgon, hoppas det känns bättre då. Måste dessutom sova mycket tidigare inatt för känner att det tar igen. End of this, puss.



Thinkin bout us
Where we gunna be
Open my eyes

Down that road

Cuz I can still feel it in the air
And I swear I see your face at every turn
I try to get my usher on but I can't let it burn
No more sooner will I learn
I guess now I got my payback
I'm going through it everytime that im alone
Cause I was wrong.

Ruta ett

Andra dagen i skolan idag, verkar rätt okej men jobbigt. Men allt känndes rätt jobbigt idag också på grund av att jag typ inte kan gå. Har typ någon jävla infektion i foten eller något. Det gör verkligen så f-r-u-k-t-a-n-s-v-ä-r-t ont. Men klassen på 34 pers verkar typ helt okej. Men vi har inte direkt gjort något roligt, typ hela dagen idag har vi gjort grupparbete dirr med 2orna och 3 orna och jag typ fattar, mycket. Inte ett skit, så alla typ tror jag är helt dum bara för att vi aldrig har jobbat med politik förut. Och för att jag inte har en aning om vart något är på skolan eller något. Så nu står vi här, på ruta ett. Som tur så är det tillsammans.

Nu ska jag nu sova igen, vaknade nämligen nyss. Var dyngblöt och iskall när jag kom hem förut, halv 4, och hade sjukt ont i foten med. Så bytte om till världens mysigaste kläder, gjorde varm choklad & falska riddare och la mig i sängen. 10 minuter senare sov jag och vaknade för en halvtimme sen eller något. Nu ska jag ta fram kläder tills imorgon och sen bara sova verkligen. Förlåt för dålig uppdatering, är sjukt trött nu och sliten, och känner att ja verkligen ligger efter. Ska försöka, ha det fint tills dess, godnatt! ♥



Håll i mig och släpp aldrig taget

Can see it all from here

Är ungefär i Jönköping just nu, är sjukt trött men lyckas inte somna dock. Somnade runt halv 3, 3 inatt och tvingades upp halv 7 imorse.. Nu sitter och läser Elsas mode för typ tredje gången men blir avbruten av utsikten. Nu åker vi tydligen ner mot Växjö - Helsingborg. Varannan minut regnar det sen skiner solen, just nu övertar regnet faktiskt. Kan inte alls koncentrera mig på boken för är så sjukt sugen på riktig bakismat. Att äta på Max nu skulle verkligen inte sitta fel, föredrar faktiskt Max framför Mcd sen vi va där i Karlskoga i onsdags. Men hade rätt trevligt igår faktiskt iallafall, va mestadels hemma hos Dusan på hans inflyttningsfest. Kanske blev lite mycket på vägen ner mot stan igen men, träffade Emma på vägen, trevligt! Pratade en stund och gick vidare sen, hade inga pengar på mobilen så hade ingen aning om vart jag skulle, men så hittade jag Hanna uppe i ett fönster. Va där ett tag och träffade Jonas, Oscar osv sen nere utanför systemet. Blev hem rätt tidigt dock men. Tack för gårdagen! Nu ska jag läsa vidare så vi hörs senare, ha de fint.

All eyes on you

Har varit rätt upptaget dom sista dagarna, har jobbat lite och igår hade jag världens stress inför kvällen och klädångest. Nu ska jag nog snart åka inåt förbi Jessica och vidare till Dusan. Men först ska vi äta hoppas jag, är vrålhungrig. Igår föresten va rätt toppen, träffade mycket folk och kändes som jag var överallt. Nej, har inte tid. Vi senare




Vi kan ta de kallt


För jag blir så dum av dig

Vaknade nu vid 12-taget, skulle egentligen ha gått upp vid 9 imorse och börjat måla inne i carporten men mamma och pappa drog vist till stugan imorse så det blir inget av det idag iallafall, kanske blir imorgon iställtet. Imorgon planerar jag att sola också för jag måste, dör snart utan all sol. Nu borde jag nog gå in i duschen, så jag kan hitta något att ha på mig sen också. Hörs senare! puss






1996-2010

I torsdags lämnade du famlijen, min lilla älskling. Kommer aldrig glömma det, när jag satt där torsdag-morgon med dig och visste att det var det sista jag skulle få av dig & sista gången jag skulle få se dig. Du bara låg där och det fanns inget jag kunde göra för att göra allt bättre. Hade vorit själiskt att önska att du hade stannat längre, eftersom jag vet att det var bäst såhär. Redan efter en minut märks en tydlig skillnad och tomhet här hemma. Allt är tomt och inget som det ska. Jag har inget som helst minne av hur det var utan dig i familjen, så för mig har du alltid funnits här. Varit min bästa vän, som jag kunnat berätta allt för, kunnat suttit med mitt i natten när jag vaknat och skrikit av panik från mardrömmarna. Du legat i mitt knä och vi tillsammans tittat ut i mörkret. & Så som vi lekt, i alla år. Alltid, så länge jag kan minnas så har du funnits med, överallt. Men nu när du är borta, är allt som ofattbart. Inget mer tassande på golvet dygnet runt, ingen att gå ut och gå med. ingen att klappa på, ingen som kommer springandes när man öppnar dörren, ingen som alltid finns här även om huset står tomt. Jag saknar dig, obeskrivligt. Ingen kan ta din plats, min gullevovve. Rest in Peace †



Har ni någon gång sett något gulligare? Kommer alltid finnas kvar, här i våra hjärtan

Du är inte en i mängden men jag är en utav dom

Är sjukt trött just nu, har varit en riktigt lång dag. Somnade inte förens vid 4 imorse och gick sen upp 7 för att jobba idag. Och äntligen sitter jag här med min gosekatt i knät och har sjukt ont i ryggen efter potatismaskinen och ogräsrensningen. Ska snart lägga mig i sängen och se på film resten av kvällen, vill egentligen ta en powerwalk och en lång dusch sen, men orkar verligen inte. Får bli imorgon, då ska jag upp rätt tidigt också för att måla och senare på eftermiddagen träffa Jonas. Nej nu blir det film-mys, ha de fint ♥

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

Jag blir så dum av dig


Håll i mig och släpp aldrig taget

Tänk om jag faktiskt gick av
Förlora mitt nyfunna hopp
Allt jag kom var till ett stopp
kör

Spritt språngande galen
Faller jag nu går jag sönder
Dom kommer peka för alla har hört det

När allt är miserabelt flyger en ensam drake
Högt över koppartaken, mellanmjölk och handeldvapen
Du är inte en i mängden men jag är en utav dom
Få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden
Du måste tro motivet har aldrig matchat ramen
Livet är fult du är fager
Vaken om natten och drömmer på dagen

För jag blir så dum av dig





Om en minut om en sekund

Börjar kännas riktigt jobbigt att skolan börjar nu nästa måndag. Har varit helt okej sommarlov faktiskt, även om jag har jobbat rätt mycket. Ska jobba nu lite nu i veckan också, även om det är sista veckan men det behövs faktiskt, kommer ju inte få några mer pengar sen förens slutet av september och har faktiskt inte så mycket kvar av förra lönen. Men vill verkligen inte börja skolan, faktiskt. Ju mer det drar ihop sig får jag typ panik, tänker på idrottlektionerna mest.. funderar på om jag har fobi för idrottlektioner. Iallafall för plintar och att springa, vägrar. Men får tänka positivt, ska nog bli en rolig klass och allt. Kommer dock sakna sommaren och alla andra nu när allt ska förändras. Får ta det som det kommer, nu ska jag ut på powerwalken, ha det fint!


Lånad bild

Packa innan det händer något

Är typ världens tröttaste just nu, även om jag inte somnade så sent inatt. Kom hem vid 1-taget efter att ha varit ute med Malin och Johannes en stund och sen på stan ett tag. Sov rätt länge imorse också, tills jag va tvungen att hoppa in i duschen och åka till coop utan frukost. Har inte hinnut med eller orkat mer idag, bara städat lite. Och nu vid 7 ska jag ta en liten powerwalk, sen göra fruktsallad, mat till imorgon och sen sova riktigt tidigt vilket kommer bli svårt, för ska nämligen upp och jobba imorgon. Skittaggad! - fast inte riktigt. Kan fortfarande inte ladda in bilder mm. från mobilen genom usb, måste ha ett minneskort först som ja ska köpa snart. Men nu ska jag göra annat, hörs!

Lite sena bilder från fredagen



Ska tillägga nu att mina nya vita converse blev verkligen så förbannat skitiga efter dethär, så fick tvätta dom det första jag gjorde när vi kom hem









Måste också säga att jag tänkte göra skitfulla miner på endel bilder, det finns fler. men hann oftas bara halvvägs så uttrycker inte direkt min seriösistet så bra.

Älskar er flickor, oavbrutet! nästan

Walk it off

Hinner egentligen inte med allt jag skulle vilja nu men ska försöka skriva lite snabbt. Igår va jag nämligen inne och köpte äntligen en ny mobil, blev en HTC smart. Är dock riktigt besviken att den i svart var slut så fick nöja med med en rosa/röd. Men älskar den iallafall. Var inne och kollade skor en sväng också, och gissa om jag kom hem med en underbar skokartong? min ursäkt; va bara-tvungen-att-ha-dom. Så shoppingdelen av mig va rätt euforisk igår, men den ekonomiska delen och mitt bankkort va inte lika lyckliga! Senare bar det av till Magnus 45 års fest, där vi hade fullt upp nästan hela tiden, kan ju inte påstå att jag inte vet hur man blandar en drink längre! Kom hem vid 2 tiden inatt efter nattkäk -teas place, och somnade framåt halv 5. Kämpade mig upp ur sängen vid 12 taget idag efter att blivit väckt flera gånger, tog en powerwalk, duschade och nu sitter jag här och ska slänga på mig kläder inför ikväll. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska med och festa eller göra något annat, galet trött och otaggad, orkar inte sova i stan ikväll heller, och har slutat upp med att åka hem efter en sån kväll på moppen. Har haft turen med mig allt för många gånger.

Ahja får se, har precis kollat igenom fotoalbum här hemma och tänkte lägga in lite bilder från igår också men fattar dock ingenting av denhär mobilen, hur svårt ska det vara att stoppa i usb-sladden och föra över? tydligen rätt komlicerat enligt HTC. Måste nog äta något nu för har faktiskt hoppat över frukosten idag tillochmed minns jag nu så inte ätit något sen nattkäket, eller får se om jag äter i stan istället.

Får nöja er med en fin mobil-uppladdad bild på mig och Hanna från igår tills vidare, när jag har fattat hur man gör med usb;n. Ha en trevlig kväll alla!


Mitt namn är Mycket och jag vill ha Mer

Har inte hunnit skriva något idag förens nu eftersom först imorse när jag kom upp var mormor osv här, sen va tydligen våran underbara vovve ännu värre, hon hade varit dålig ett tag men nu fanns det inget att göra så va tvugna att avliva henne imorse, min älskling! berättar senare. Sen har Jonas varit här men åkte hem för en stund sen och har precis ätit lite nudlar. Nu ska jag nog faktiskt ta en powerwalk på typ en timme om ja skyndar mig innan det blir mökt om jag orkar. Imorgon ska jag försöka att ta mig till att köpa dendär jävla mobilen på något sätt, eller om min syster ska göra det åt mig får se för senare hinner jag inte för då ska jag iväg till Tea hela kvällen. Får se om jag kommer hem under natten då eller hur det blir så kan blir rätt klent med uppdatering imorgon. Men nu ska jag ut innan jag bangar, ha det fint tills vi hörs igen! ♥


summer can't die, yet


you've got a prayer in Memphis






Put on my blue suede shoes

Blev på så sjukt dåligt humör nu av allt mobil-tjat så ska lägga mig i sängen och bara se på film, antingen snabba cash eller twilight-filmerna. Ska nog göra en fruktsallad också, eftersom det enda jag kan tänka på är detdär med att bananer tydligen ska stoppa söt-suget! Får hoppas det gör det nu, för nu ska jag bli nyttig till skolstarten




Tips, betäll aldrig mobil

Nu blir jag snart galen, skulle precis beställa HTC mobilen och valt att jag skulle hämta ut den nere på stan, så kommer det upp SIST en massa jävla krav på att jag måste vara 18, tjäna minst 120 000 kr eller något per år och en massa jävla skit, och dendär jävla fakturan! tänker inte vänta i typ en månad på att den kommer så. Nu är jag så jävla arg så nu tänker jag fan inte beställa någon mobil längre och gå ner till expert här någon dag snart istället, kommer svida på mitt kort känner jag. Men måste verkligen ha en ny nu väldigt snart innan jag blir galen.



Du ska nämligen bli min nu, väldigt snart

Ser dig på blåa i april

Just nu sitter jag här med mina töntiga röda adidas-byxor och är riktigt trött. Har dock nyss ätit snuskigt förmycket pommes så det känns inte okej nu, jag som skulle börja vara nyttig - det gick ju bra. Är just nu ärligt talat också riktigt förbannad på allt dethär med den mobilen jag äntligen hade bestämt mig för att beställa! Så nu när jag gick in nyss och klickade i allt, så kommer det upp att jag inte kan betala på postförskott och bara via interntbank eller fraktura! och helvete heller att jag tänker betala på fraktura, för då tar det ca 10 dagar innan fakturan kommer och sen ännu längre tid innan mobilen kommer, så glöm. Helvetes elgiganten. Så nu sitter jag och tittar på en annan, en HTC. Dock är det bara 3 megapixelkamera jämfört med 5 på den andra, och lite mindre annars är det väl bra. Får se, ska försöka bestämma mig och hitta någon så fort som möjligt. Så ska koncentrera mig lite nu, hörs nog senare.



next to your name there's another one

Svar på tal;



Har hört den frågan förr, och har ärligt talat inga jättebra svar men. Det är oftast olika, rätt ofta är jag iallafall ute och går -powerwalk såklart- ca 5 km, eller 1,5 timme så fort jag får tid över. Det händer också att jag springer. Därefter tränar jag här hemma, vi har en cykel och en annan träningsgrej som jag aldrig hittar namn för. + olika övningar senare oftast också såna jag gör varje dag som tex minst 50 situps. Förr brukade jag orka 100 varje kväll, de va tider det.. Men nu ska det kanske bli gym i framtiden, va där tidigare idag nämligen i kanske 1/1,5 timme? Får se med den saken, måste erkänna att jag har blivit väldigt lat under sommaren och omottiverad att röra på mig som jag var extremt mycket förut, men det börjar komma igen nu. Man måste ju röra om lite ibland, så mår man mycket bättre!



Dessa två har jag gett mycket kärlek kan jag lova, båda två har tidigare haft sitt favoritställe i mitt rum men nu får de inte plats pga bäddsängen & fotöljen. Dåligt utbyte kanske med tänke på motionen men kanske dags att göra plats igen, får se

every you will make it

Måste klä på mig nu känner jag, handduk känns inte direkt som den rätta klädseln idag. Har dock rätt ångest för hatar vädret -halvvarmt. Svårt att veta om man ska ha shorts elelr inte, eller varmare kläder eller inte. Fast sitter inte direkt som vissa andra som önskar att sommaren ska ta slut! tvärtom, önskar den aldrig gjorde det. näe, hörs senare troligtvis ♥


ramdom bild
this wasn't part of the plan
This is the part that nobody mentions
I hope that you know all my intentions were true


Det finns så mycket mer att säga men så lite tid

Vknade rätt tidigt, vid 10-tiden. Så har redan hunnit äta frukost och duschat och precis tagit på mig BUS. Så nu sitter jag här i bara handduken, skulle jag ta en bild på dethär nu så skulle nog alla få sig ett gott skratt. Har varit rätt dålig uppdatering nu, ja vet men tycker inte att datorn ska komma i första hand under dagen. Men igår va jag iallafall på stan med mammsen, hittade äntligen mina efterlängtade vita converse! och lite annat också om jag ska vara ärlig. Sen eftermiddagen/kvällen mystes det hos Tea med Matilda och Hanna också, kollade på världens dåligaste skräckfilm och sen älskade eclipse! Idag får jag se vad som händer, nu tittar solen fram så om inte annat går jag bara ut. Ha en bra dag! tycker aldrig sommaren ska ta slut




Tyckte allt var bara helvitt hos mig, så behövde lite att bryta av med, så går det när man handlar med mammsen.
Och nu jävlar ska jag få vita tänder ska jag säga er


Sist men inte minst, älskar dom. Sitter perfekt, sista paret i 36.5 underbart!

världen väntar på din hand

Vknade precis och ska gå rätt in i duschen nu, borde ha tränat idag men orkar verkligen inte. Ska not träffa Jonas sen så ska inte sega här mer. Är förtarande inte säker på om jag ska ta bussen så får nog bli klar snart iallafall. Som tur var så behövde jag inte följa med till stugan idag, blev dock väckt ist men somnade om. skulle ha kunnat sova hela dagen egentligen! nej, hörs senare. Ha en bra dag!



Try trying something new

Är riktigt sugen på att beställa ny mobil nu för har fortfarande inte gjort det. och sen också att beställa och prova "Chili burner" - får en månads förbrukning för totalt 80 kr ca. Har läst många som tycker att det fungerar skitbra och som går ner i vikt. Det fungerar så det aktiverar kroppens egna fettförbränningsmetoder, förbättrar matsmältningen och gör en sugen på att röra på en och att inte bli lika sugen på godis osv. Låter perfekt för mig! Jag som har så sjukt lätt för att bli sugen.



Dessutom letar jag fortfarande efter dom vita conversen och hittade nyinkomna på nell.com med modellen som har låg sula men fortarande hög, skitsnygga. Och finns nu i min storlek, är alltid slut. och sen finns dom helt vanliga höga vita conversen, bara i storlek 37,5 - litelite stort. Kanske ska in och köpa dom imorgon på stan, men finns dom inte då kommer jag ju lacka ur. Nu ska jag gå och kolla på mobilen en sista gång med Chris för att bestämma mig sen sova, lagomt trött efter natten. Lutar mest mot LG mobilen, skulle tro det. Skulle hellst vilja ha den i svart men den är slut. Jaja, får se. Hörs imorgon, godnatt ♥



Jag kan ha räknat sekunderna som gick

Fyfan vilken seg lördagskväll dethär kommer att bli. Usch alla ska typ ut och supa och Jonas får jag ju inte träffa heller, vafan blir det. Hoppas verkligen inte att jag måste följa med till stugan imorgon heller för då dör jag ju ärligt. Nej nu måste jag fan gå ner och se till så att det blir färdig mat snart, grillat <3.


snuskig gammal men vafan

Så snurra min jord igen
Radion spelar vår sång
Stockholm ligger öde och världen håller andan
vilken färg har själen
Snurra min jord igen
För allt vi drömde en gång
Allt som du gör blir till pärlor på min panna
vilken färg har själen älskling

Ge oss en chans vi kan lära av varann
det är ett av skälen

Snurra min jord igen
För allt vi drömde en gång

vilken färg har själen älskling

augustisol

Igårkväll var.. ja vad ska man säga? Rätt så inte kul helt enkelt. Kom hem till Jessica med Matilda och Tea, drog ut nästan direkt. Gick neråt stan och va ett tag vig jakobsberg och ah. Jag drack inte iallafall och va rätt rastlös. Påväg ner mot stanigen då mötte vi Bella och Pernilla och va på stan en kortis sen belv det fest, eller ja. Tröttnade nästan direkt va inte så många då, så jag Matilda och Erik gick neråt mot stan. Vi hann komma till bakom statt så ringde tea till matilda tror jag och sen sprang vi alla nästan hela vägen upp till Bella igen för Matilda skulle träffa Tobias, jag tror att jag och Erik höll på att d-ö. Drog in till Bella iallafall och satt ute och rökte med Pernilla mf. Det var packat med folk när vi kom då igen. Och fick nog av allt skit lite ah, strul. Så jag drog helt enkelt. Ringde runt och försökte få tag på dalle mf. Dock va det inte en jävel som svarade och visste inte vart jag skulle sova eller något. Drog tillbaka till festen efter att ha pratat lite. Hittade stackars victor utanför osv. ah, ku-l. Tänkte dra sen och sa hej, va ute med adam och gick neråt stan och skulle egentligen på någon random fest men vi sket i det och väntade på Tea. Vi tre gick mot stan, mötte Jacob - statiol - vi fyra dog hem till Adam för att sova där - halvsov lite - drog hem till tea vid halv9 - tvätta bort sminket och sov till 1. Inte den rockigaste fredagskvällen i min historia kan jag lova er. Ikväll kommer inte bli mycket roligare, skulle träffa Jonas som jag inte träffat sen onsdags men tack vare hans 'snälla' bror så blir det inget av. Ska grilla snart iallafall, fett hungrig men ah. Hörs o9m ni vill hitta på något ikväll, hej!



Undefär det jag köpte i karlstad igår, kan inte fatta att jag letade i varenda sko affär och kunde inte hitta ett ena jävla par vita converse i st 37 i hela innerstan typ!



Gårdag-kvällens.

Gårdagen

Gårdagen spenderades i karlstad med Malin, Tea och Matilda tills typ 4. Hittade massa men inte mycket av det jag egentligen skulle ha. Nu vet jag dock inte vad jag ska ha på mig för har egentligen inte tid att sitta här men de får gå fort. Hade inte tid att va inne igår när jag kom hem för skyndade mig att göra mig iordning och drog in till jessica där vi hittade på massa äventyr, berättar senare och lite bilder, hörs sen! :)

inte direkt världens skarpaste bilder men







när man har slösat varje ord

Nu har jag duschat och varit duktig och tränat mesta delen av dagen. Och nu sitter jag här och har världens ångest över vilken mobil jag ska beställa, plus att jag är stressad för måste laga mat nu och sen ska vi iväg till gammel-mormor som jag inte träffat på typ två år - sista jag var där tyckte hon att jag hade tjocknat till lite. he-he. Annars brukar det vara mysigt.

Gårdagen spenderades med dom bästa, träffade Jonas en stund och drog senare ner på stan med girlsen. Vi käkade och va nere på stan en stund. Och imorgon blir det karlstad under dagen, för nu idag har äntligen den efterlängtade lönen kommit! Just därför vill jag beställa ny mobil på stört, men vet inte vilken. Hinner inte kolla mer nu ändå för ska iväg. Hörs ikväll!

Ryktas om att det ska bli fint och varmt till helgen, ska man tro på det? Tror att hösten är påväg ja.




var du en gång kom ifrån
Och en gång var din historia också min

Som musik man bara hör
när man kan tala samma språk
När man delar alla hemligheter
Stora som små

Jag vet var du tar vägen
när du är ensam i din säng
Och vi återvänder om och om igen




t-h-i-s close to a heartattack

Sitter och väntar nu och ska alldeles snart åka in till stan, skulle ha åkt för flera timamr sen men. Kan inte fatta att jag orkade upp ur sängen vid 9 imorse. Absolut tidigast sen jobbet.  Och åker vi inte nu snart så kommer jag att få damp om jag inte redan har. Det luktar iallafall otroligt gott här kan jag lova, tack vare min otroligt gulliga pojkvän som gav mig en Lacoste parfym igårkväll. Tack igen Jonas! ♥ Men nu ska jag nog äntligen iväg, följa med Tea en sväng sen träffa Jonas. Hoppas solen håller sig nu. vi hörs



keep it drama-free

Värdelös dag. Bra väder iallafall, så gjorde som jag sa och la mig på balkongen och sov. H-e-l-a dagen. Och nu ska jag fortsätta med det, fast i min säng framför en film om jag inte går ut & går först. Tveksamt. På lördag blir det nog Karlstad med flickorna under dagen, för då har lönen trillat in på mitt konto. Resten av veckan blir det att se, eftersom chris ska sno min moped i några dagar, eftersom hennes kina-skit har gått sönder igen. Kanske tvingas med till stugan också här snart - kul! ne, skiter i datorn nu. see u later.




Its like I sent my love with a text two times
Call cause I care but I aint get no reply
Tryna see eye to eye but its like we both blind

Open your eyes, i want this and you

you say that you will but you won't

Både somnade och vaknade på helt fel sida idag. Somnade framemot halv 7 imorse, roligt. Kom hem vid 12 igår från tea och va fortfarande riktigt trött & sliten efter lördagen, ont i hela kroppen och massa blåmärken dessutom. Borde egentligen ha sovit direkt, men av någon anledning va jag vaken nästan hela tiden hela natten. Sen vid 1 idag kom mamma och väckte mig, inte okej. Inget är okej just nu. Kommer nog lägga mig på balkongen och sova nu. Egentligen, trodde jag att jag och Jonas skulle träffas idag, eftersom vi inte träffats mer än igår med alla en liten stund efter att han kom hem men. Men jag tar dethär som ett nej, att vi tydligen inte ska det. Så nu tänker jag inte göra något alls, och vill inte prata med någon och inte dra ut. inte som det är nu. hörs


don't you understand
that everytime you do you make me cry

I see those tears and it hurts so much
each time you say you're sorry

you say that you will
but you won't

I stayed up late every lonely night
waiting for you to call me
I used to think if I gave you time
baby, you find a way to make it right



maby you just dont get it, how much you mean to me

galet

Igårkväll va toppen, vi mötte upp med Bella och Pernilla igår när vi kom till stan och drog på "fest" vad ankaret. Det va någon bella hade pratat med som sa att hon skulle ta med sina tjejkompisar och komma för de va stor fest. Kom dit och tror vi alla tänkte var är festen? Tre killar som va typ 22 som satt och spelade fifa. Men sen kom de igång iaf, och dom bjöd oss alla på en jävla massor. Det blev jävligt roligt sen och sen kom polisen och sa att vi va tvugna att sänka musiken och grejer. Bella och Pernilla drog hem någongång typ 12 kanske och vi va där någon eller några timmar till. Va vid staiol hur länge som hellst. Fick tillslut oscar och jesper att skjutsa mig till jessica där jag somnade i någon timme. jesper drog sen och oscar va kvar tills tea och jessica kom vid 5. De va kul heh. Sov några timmar nyss sen drog ja hit till tea. Nu sitter jag här med henne och sarah och dricker cider typ. Kom hit! de va min helg de, roligare än de låter kan ja lova, nu kom hanna också. nu tar vi en skön kväll till. Vi hörs! pusssss

RSS 2.0